מתכון מרינאדה פפריקה

  • זמן הכנה
    10
  • זמן בישול
    10
  • סועדים
    5
  • צפיות
    192

מתכון מרינאדה פפריקה לדגים ועופות

המתכון למרינאדה פפריקה מבוסס על פלפלים אדומים יבשים, פפריקה, כוסברה שום ושמן זית ומתאים מאוד לשימוש במאכלים ים תיכוניים עדינים כגון להכנת עופות צלויים, דג מרוקאי, להכנת פסטרמה וכדומה.

 

 

רכיבים

מרינאדה פפריקה

ציוד מטבח למתכון

    הוראות הכנה

    יש להתייחס למרינאדה פפריקה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי העוף או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השף והטבח המקצועי יעדיפו להשרות את נתחי העוף או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.

    a1 שלב

    לשים את כל המרכיבים במעבד מזון מלבד הפלפלים היבשים ולטחון כ 2 דקות עד למרקם חלק ואחיד.

    a2 שלב

    להוסיף למרינאדה את הפלפלים היבשים (המתוק והחריף) ולהעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.

    a3 שלב

    במידה ומעוניינים להשרות עוף או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה או הבישול.

    סיכום

    פשוט לשים במעבד מזון את כל המרכיבים (מלבד הפלפלים היבשים) ולטחון במשך 2 דקות, להוסיף את הפלפלים היבשים ולשמור בקירור עד לשימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X