מתכון מרינאדה פפריקה

  • זמן הכנה
    10
  • זמן בישול
    10
  • סועדים
    5
  • צפיות
    376

מתכון מרינאדה פפריקה לדגים ועופות

המתכון למרינאדה פפריקה מבוסס על פלפלים אדומים יבשים, פפריקה, כוסברה שום ושמן זית ומתאים מאוד לשימוש במאכלים ים תיכוניים עדינים כגון להכנת עופות צלויים, דג מרוקאי, להכנת פסטרמה וכדומה.

 

 

Ingredients

מרינאדה פפריקה

ציוד מטבח למתכון

    Directions

    יש להתייחס למרינאדה פפריקה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי העוף או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השף והטבח המקצועי יעדיפו להשרות את נתחי העוף או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.

    a1 Step

    לשים את כל המרכיבים במעבד מזון מלבד הפלפלים היבשים ולטחון כ 2 דקות עד למרקם חלק ואחיד.

    a2 Step

    להוסיף למרינאדה את הפלפלים היבשים (המתוק והחריף) ולהעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.

    a3 Step

    במידה ומעוניינים להשרות עוף או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה או הבישול.

    Conclusion

    פשוט לשים במעבד מזון את כל המרכיבים (מלבד הפלפלים היבשים) ולטחון במשך 2 דקות, להוסיף את הפלפלים היבשים ולשמור בקירור עד לשימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    Leave a Review

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X